Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Impresszum | Budapesti Metropolitan Egyetem

Impresszum

A Budapesti Metropolitan Egyetem weboldala
Az Egyetem székhelye: Budapest, 1148 Nagy Lajos király útja 1-9.
Kiadásért felelős személy neve:  Prof. Dr. Kocziszky György, rektor
Szerkesztésért felelős személy neve: , Marketing és értékesítési vezérigazgató-helyettes
Elektronikus levelezési címe: mail@metropolitan.hu
Intézményi azonosító száma: FI33842
Adószám:18172636-2-42
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003792

Tárhelyszolgáltató adatai: Silver Frog Kft. (8200 Veszprém, Füredi u. 49., hosting@silverfrog.hu) 

Webfejlesztő: Bemind Kft., bemind@bemind.hu

 

Jognyilatkozat:

A Budapesti Metropolitan Egyetem (intézményi azonosító: FI33842, adószám: 18172636-2-42) logója és arculati elemei a Budapesti Metropolitan Egyetem védjegyei. A Budapesti Metropolitan Egyetem honlapján megjelenő valamennyi elektronikus dokumentum a Budapesti Metropolitan Egyetem szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Budapesti Metropolitan Egyetem jogosult. Bármely dokumentum akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban történő közlése, sugárzása vagy terjesztése, üzleti célú felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével, illetve a Budapesti Metropolitan Egyetem kifejezett engedélyével lehetséges.

A Budapesti Metropolitan Egyetem fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Budapesti Metropolitan Egyetem nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapok, illetve az ott elérhető információk, dokumentumok, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Budapesti Metropolitan Egyetem kifejezetten kizárja.

A Budapesti Metropolitan Egyetem nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Budapesti Metropolitan Egyetem weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.


COPYRIGHT © 2001-2018 METU